skip to Main Content

Fyra Årstider Juicer

Våra juicer tillverkas i norra Tyskland av biodynamiska och ekologiska råvaror. Tillverkaren har ett gediget intresse för biodynamisk odling och flera generationers erfarenhet och kunskap om varsam förädling.

Fyra Årstider Multivitaminjuice

Det här är en riktig multifrukt som rymmer hela tio råvaror; apelsin, äpple, morot, päron, druvor, mango, banan, acerolakörsbär, passionsfrukt och guava har pressats och hällts direkt på flaska. Djuporange färg, fullt med fruktkött och en fruktig och läskande doft. Smaken är komplex och bred med bra syrlighet. Perfekt som mellanmål och uppiggande frukostdryck.

Ingredienser: äppeljuice, apelsinjuice, morotsjuice, druvjuice, päronjuice, mangopuré, bananpuré, puré från acerolakörsbär, passionsfruktjuice, guavapuré.

Fyra Årstider Röd druvjuice

De röda druvorna pressas direkt efter skörd och hälls på flaska. 100%  biodynamisk juice och inget tillsatt, det behövs inte eftersom druvor innehåller mycket socker. I smaken ryms inte bara fruktsötman utan även stjälkarna, kärnorna och skalets påverkan. Prova den väl kyld till mat.

Ingredienser: druvjuice.

Fyra Årstider Äpple/Mangojuice

Biodynamisk äpple/mangojuice som består av saften från frukter som pressas direkt efter skörden. Endast fruktens egen sötma.

Ingredienser: äppeljuice, mangopuré

Fyra Årstider Röd grapefruktjuice

Den här juicen har pressats av biodynamiskt odlad röd grapefrukt och sweetie. Doften är koncentrerad och skarpt syrlig, smaken är först fruktig och milt söt för att sedan som brukligt är med grapefrukt avslutas med en beska som friskar upp smaklökarna. När man inte hinner äta sin dagliga grapefrukthalva är den här juicen en perfekt ersättare. Passar även att blanda med andra drycker, gärna tillsammans med is och mixade bär.

Ingredienser: juice från röd grapefrukt och sweetie.

Fyra Årstider Apelsinjuice

Biodynamisk apelsinjuice som består av saften från frukter som pressas direkt efter skörden. Endast fruktens egen sötma.

Ingredienser: apelsinjuice.

Back To Top